Zodii incompatibile. Inimile bat puternic într-o relaţie, însă nu şi pentru cele 3 combinaţii de zodii

 
+3 click pentru
galerie

Aceste zodii nu sunt compatibile pe plan sentimental şi sunt total opuse în ceea ce priveşte viziunea despre viaţă. 

CAPRICORN și VĂRSĂTOR:

Vărsătorii nu se roagă prea mult de oameni, sunt creativi şi sentimentali, iubesc cunoaşterea, au imaginaţie şi le place să experimenteze. Iubesc viaţa, sunt joviali şi nu pot sta într-un loc mult timp, lucru care nu este deloc pe placul Capricornului. Nativii din Vărsător sunt independenţi, aleg întotdeauna o viaţă plină de aventură, le place să evolueze personal şi nu se gândesc de două ori înainte să acţioneze, chiar dacă uneori greşesc, iar Capricornii sunt analitici şi extrem de statornici. Aşa că, dacă eşti Vărsător şi vrei să te cuplezi cu un Capricorn, stai departe mai bine! 

BALANȚĂ și SCORPION:

Scorpionii sunt persoane destul de arogante, iar acest lucru le va face pe Balanţe să se îndrăgostească într-o secundă. Acești doi nativi nu se pot înțelege pentru că sunt total opuși. Balanța va vrea să iasă oricând să se distreze, în timp ce Scorpionul preferă să stea în casă să se relaxeze.

LEU și TAUR:

Credeţi că iese ceva bun din aceste două zodii narcisiste şi romantice? Taurul este sensibil și călduros, chiar dacă încearcă să-l iubească pe Leu, relația nu va dura pentru că nu vor reuşi să comunice. Vor avea o relație tumultoasă pentru că Taurul urăşte visele şi este foarte stabil emoţional, pe când Leul visează foarte mult, e dornic de aventuri şi este şi foarte egoist.

Citeşte şi: Zodiile care dau lovitura în luna martie. Au parte de bani, sănătate şi iubire

Sursa foto: Antena Stars

D.M.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest