Nick Rădoi, dezvăluiri incredibile despre situația din America, după ce Joe Biden a devenit președinte SUA! VIDEO

 

Nick Rădoi a făcut dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă la ora actuală în America, după ce Joe Biden a devenit oficial președintele SUA. Afaceristul s-a arătat dezamăgit de rezultatele alegerilor și susține că plecarea lui Donald Trump de la Casa Albă va reprezenta un declin al poporului american.

Alegerile prezidențiale din America s-au numărat printre cele mai urmărite evenimente la nivel global. După ce Donald Trump a refuzat să îsi predea funcția de președinte, problemele dintre el și Joe Biden au iscat revolte masive între susținătorii celor două partide politice, făcându-i să se întrebe, pe cei care priveau evenimentele, dacă nu cumva asistă la începutul unui război civil.

Nick Rădoi, dezvăluiri incredibile despre situația din America

Nick Rădoi s-a arătat extrem de nemulțumit de plecarea lui Donald Trump de la Casa Albă și este de părere că acum corupția s-a instaurat la putere, iar americanii vor avea de suferit grav pe urma alegerii lui Joe Biden ca președinte SUA.

„Nimeni nu a vrut să demonstreze acestor 80 de milioane de oameni și puteau să facă ceva și puteau să îi aresteze pe cei care au fraudat alegerile. Unirea nu se face așa. Trebuie să ne îngrijoreze ziua de mâine, pentru că America este condusă de o familie coruptă și de oameni corupți. Sunt foarte dezamăgit să văd că acești oameni corupți vor conduce America”, a spus Nick Rădoi despre Joe Biden.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest