Problemele cu care se confruntă Gina Pistol, din cauza sarcinii: “Plâng! Nu mă așteptam la asta”

 

Gina Pistol trece prin cea mai frumoasă perioadă a vietii sale! Frumoasa prezentatoare TV urmează să devină mămică pentru prima dată, dar așa cum era de așteptat, se confruntă cu mici probleme pe care le-a dezbătut chiar pe contul ei de socializare.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinți pentru prima dată și abia așteaptă să își strângă fetița în brațe. Moderatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite” este însărcinată în șapte luni, iar anunțul că va deveni mămică a fost făcut abia după primul trimestru de sarcină, în cadrul unui vlog publicat de Smiley pe canalul său de YouTube.

De atunci și până în prezent, Ginuța a început să se confrunte cu mici probleme care țin de... greutate. Pe contul său de socializare, Gina Pistol le-a mărturisit internauților că recent a achiziționat un cântare, la cerința lui Smiley, dat fiind că acesta urmează un regim strict, iar de curiozitate s-a cântărit și ea.

Potrivit spuselor sale, în momentul în care a vazut numărul de pe cântar a trăit un șoc: ”Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

În continuare, Gina Pistol a ținut să precizeze că nu se plânge, dat fiind că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și pentru că în viața ei a avut loc minunea de a rămâne însărcinată, o experiență de care medicii ginecologi îi spuneau că nu se va bucura niciodată.

”Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu”, a mai adăugat prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest