Unde și când va avea loc nunta lui Cristian Daminuță. Va avea 300 de invitați la eveniment!

 

În cadrul unei conferințe video pentru „Star Matinal”, Cristian Daminuță a dezvăluit unde și când va avea loc nunta cu mama copilului său, după ce au fost nevoiți să o anuleze, din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult de atât, se pare că la evenimentul grandios vor fi invitate 300 de persoane.

Cristian Daminuță trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fotbalistul a devenit tatăl unui băiețel minunat și se înțelege mai bine ca niciodată cu partenera sa. Sportivul ne-a dezvăluit că totul s-a schimbat radical odată ce a devenit tată, iar acum tot ce face este pentru a-i fi cât mai bine copilului său.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că am o familie frumoasă și un copil care îmi împlinește viața. Sunt un alt om. Fac totul pentru copil, vreau să îi ofer toate condițiile pentru o creștere sănătoasă și prielnică unui copil mic. Am renunțat la multe chestii. Trebuie să faci și tu sacrificii, nu mai sunteți doi, sunteți trei. Dacă până acum eram doar pentru mine, acum nu mai pot face asta pentru că micuțul la mijloc și trebuie să îi ofer tot ce are nevoie.”, a spus Cristian Daminuță.

Unde și când va avea loc nunta lui Cristian Daminuță

După ce au fost nevoiți să anuleze cununia religioasă, din cauza măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus, Cristian Daminuță și soția sa au decis să o mute pe data de 19 iunie 2021, la Timișoara.

Potrivit spuselor sale, evenimentul va fi unul grandios, iar până în momentul de față au 300 de persoane pe lista invitaților.

„Nunta va avea loc anul viitor, în luna iunie. Din cauza pandemiei am fost nevoiți să amânăm cununia. Am vrut să fie ceva grandios, o petrecere foarte mare, însă în momentul de față dacă alegeam să fac nunta trebuie să fie ceva restrâns. Pe 19 iunie, în Timișoara. Am vrea să avem cam 300 de invitați. Cam așa sunt pe listă, dar până anul viitor vedem.”, ne-a mai spus Cristian Daminuță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest