Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat fiica Oanei Roman: “Nu are voie să intre în colectivitate cu alți copii”/ VIDEO

 

Fiica Oanei Roman s-a confruntat cu mari probleme de sănătate! În cadrul reality-show-ului “Mămici de pitici, cu lipici”, vedeta a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia a fost internată Iza în spital.

Oana Roman a trecut printr-o perioadă dificilă! Pe lângă despărțirea de Marius Elisei, vedeta a fost dărâmată emoțional și din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama ei, Mioara Roman, care a fost operată de urgență. Acum, Oana Roman a dezvăluit că exact in același timp și fiica ei, Iza a început să acuze stări de rău.

“A făcut febră, frisoane, am sunat la doctor. Mi-a zis că dacă trec 24 de ore și episoadele de febră nu trec, trebuie să mergem la doctor. Și aseară pentru că nu i-a trecut și pentru că avea în continuare stare de rău. A dus-o tati la doctor, la spitalul ei. Și cu ocazia asta i-am făcut toate analizele posibile, inclusiv test COVID.  A durat două secunde. Și a primit și o diplomă pentru cel mai cuminte copil, pentru curajul de care a dat dovadă la doctor. Copilul ăsta a avut tot felul de probleme de sănătate. Am internat-o pe starea de urgență, când i-a fost rău. E obișnuită să meargă la doctor.”, a dezvăluit Oana Roman.

Cât despre afecțiunea cu care se confruntă, potrivit spuselor Oanei Roman, micuța sa se confruntă cu un virus, motiv pentru care nu are voie să intre în contact cu câțiva copii preț de câteva zile.

“Acum are un fel de virus.  Nu are voie să intre în colectivitate cu alți copii, pentru ca trebuie să mai stea cel puțin 3 zile în casă.”, a mai spus vedeta, în cadrul reality-show-ului “Mămici de pitici, cu lipici”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest