Oana Roman, afectată profund de divorțul părinților ei: „Ceva ce nu se vindecă niciodată!”

 

Nu puține au fost momentele în care Oana Roman a recunoscut că divorțul părinților ei au afectat-o profund, astfel că trauma trăită în copilărie a urmărit-o până la maturitate. Și chiar dacă vedeta și-a întemeiat propria familie, rănile lăsate de experiențele prin care a trecut în adolescență încă nu s-au închis definitiv.

Oana Roman este uan dintre cele mai transparente vedete din showbiz-ul autohton. De fiecare dată a oferit detalii din intimitatea vieții sale personale fără nicio perdea, indiferent de greutatea experiențelor pe care le-a trăit.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când pe contul ei de socializare, vedeta de la Antena Stars a organizat o sesiune specială de întrebări și răspunsuri. Iar pentru că unul dintre cei care o urmăresc a întrebat-o dacă a reușit să treacă într-un final peste despărțirea dintre Petre și Mioara Roman, Oana Roman s-a văzut nevoită să îi răspundă cu sinceritate.

Astfel că vedeta de la „Mămici de Pitici cu Lipici” a recunoscut ca este o rană care u se va vindeca niciodată: „Nu am trecut. Este ceva care nu se vindecă niciodată”, a scris Oana Roman pe rețeaua socială.

Oana Roman, dezvăluiri tulburătoare despre relația cu Petre Roman

Deși invidiată de mică pentru bunăstarea financiară pe care o avea grație meseriilor părinților ei, Oana Roman nu a avut deloc o copilărie fericită. În cadrul unui interviu acordat lui Mihai Morar pe YouTube, vedeta a mărturisit că a suferit enorm în momentul în care tatăl ei s-a înstrăinat definitiv de ea, din cauza poziției de prim-ministru pe care o ocupa la vremea aceea.

''Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine'', a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest