Florentina Fântânaru, faţă în faţă cu destăinuirile sincere ale fiului său: "Este aproape perfectă". Reacţia emoţionantă a prezentatoarei tv

 

Campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”, demarată de Antena Stars, continuă cu Florentina Fântânaru, prezentatorea emisiunii "Dincolo de aparenţe". Atunci când vine vorba de iubire, vedeta nu își poate stăpâni emoțiile, se gândeşte cu siguranţă la fiul său.

Florentina Fântânaru a fost provocată de Antena Stars să spună TE IUBESC fără a folosi aceste cuvinte. Fiul ei Dragos a fost în prim plan, provocarea s-a îndreptat şi către el. A apărut pentru prima dată pe micul ecran şi i-a mărturisit mamei tot ce simte pentru ea fără a rosti cuvintele magice. 

"Ce îmi place cel mai mult la mama mea...îmi place cum se poartă, cel mai mult timp se poartă extrem de drăguţ (...) Sincer n-aş vrea nimic de reproşat pentru că e aproape perfectă. Aş vrea să o ajut să scape de stres, să scape de tot ce o enervează şi vreau să o fac să se simtă fericită. (...) E foarte greu de zis iubirea fără te iubesc, fără să folosesc acele cuvinte, chiar nu ştiu. I-aş face o surpriză sau aş învăţa un cântec. (...) Zmiiii îi zic atunci când nu îi spun te iubesc. ", a declarat Dragoş, fiul Florentinei Fântânaru, în timp ce îşi freca mâinile de emoţie.

Prezentatoarea imediat a reacţionat din altă cameră când a auzit ce a declarat fiul său. 
"Waaa, sunt aproape perfectă? (...) El îmi vorbeşte des frumos şi mă alintă şi îmi spune lucruri emoţionante.", a mai spus Florentina Fântânaru care îşi strângea fiul în braţe. 

Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”

Într-o lume dominată de mesaje digitale, exprimarea sentimentelor a devenit tot mai dificilă. În preajma evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Zilei Femeii, Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns” şi îşi invită telespectatorii să îşi surprindă în cel mai original mod cu putinţă cea mai iubită femeie din viaţă lor.

Campania, ce poate fi văzută şi ca un experiment social, are drept promoteri vedetele staţiei, care au fost invitate să facă o declaraţie de iubire unei persoane dragi din viaţa lor, fără să folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Emoţia avea să fie cu atât mai mare, cu cât aveau să descopere că într-o cameră alăturată se află chiar persoana despre care au fost invitate să vorbească.

În perioada 11 februarie – 8 martie, telespectatorii Antena Stars sunt invitaţi să îşi surprindă într-un mod cât se poate de original femeile din viaţa lor – iubite, soţii, mame, bunici, surori sau fiice, cu o declaraţie de dragoste în care să nu folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Videoclipurile vor trebui ulterior trimise printr-un mesaj pe pagina de facebook https://www.facebook.com/antenastarsromania/?fref=ts, urmând ca declaraţiile cele mai emoţionante să fie prezentate de către echipa Antena Stars destinatarilor, acesţia primind şi un premiu din partea echipei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest