Cum îți crești șansele de a lua un împrumut

 

În această perioadă băncile au schimbat macazul de la câștigarea cotei de piață prin vânzări agresive către selectarea atentă a clienților, iar mulți solicitanți de credit pot fi refuzați din diverse motive.

Este posibil ca banca în cauză să fi adoptat o politică extrem de restrictivă de acordare a creditelor şi să accepte numai clienţi de top.

În perioada de vârf a crizei financiare,când incertitudinea făcea ca riscul să fie prea mare,multe bănci au adoptat o politică de „îngheţare a creditării".

Niciuna nu a declarat public că nu mai acordă finanţare însă au înăsprit aproape de prohibiţie criteriile de selectare a clienţilor.

Soluţie: De regulă, băncile de talie mică încearcă să iasă în evidenţă prin costuri mai mici, însă impun condiţii de acordare mai restrictive.

Băncile cu reţea teritorială extinsă au standarde de creditare ceva mai relaxate, însă dobânzile practicate tind să fie mai ridicate.

Prin urmare, dacă băncile cu cele mai reduse costuri v-au respins iniţial, încercaţi să obţineţi un împrumut şi la cele care oferă împrumuturi ceva mai scumpe.  

Dacă ai nevoie de un loc de muncă, pe Lajumate.ro găsești peste 20.000 de oferte din care poți alege.

                      


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate