Cât costă și cum arată casa construită într-o singură zi

 

Tot mai mulți arhitecți vin cu propuneri de proiecte de case care se realizează într-un timp extrem de scurt. De la câteva luni, la câteva săptămâni sau zile, noile tipuri de casă uimesc lumea. Iată cât costă și cum arată casă construită într-o singură zi:

Această casă micuță este fabricată de estonienii de la Kodasema, are un design modern, costă 150.000 de lire sterline și poate fi construită într-o singură zi.

Planul casei este destul de simplu și profită din plin de tavanele înalte ale casei. În partea din față este camera de zi, un spațiu înalt care se conectează în mod dramatic cu exteriorul printr-un perete de ferestre.

De asemenea, există și o cortină care poate fi trasă peste ferestrele din față atunci când vrei să ai parte de intimitate. 

                      

Design modern

Pe peretele din spate al camerei de zi este o bucătărie mică, eficientă, cu dulapuri care se scot pentru mai mult spațiu de lucru când este nevoie. În spatele bucătăriei se află o baie, iar deasupra băii este dormitorul înalt. Și toate acestea se încadrează în doar 25 de metri pătrați. 

Dacă vrei să-ți cumperi și tu o casă, vezi cele mai noi oferte de pe HomeZZ.ro.

                     


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest