În 2018 românii au un apetit crescut pentru închirierea de locuințe noi, de calitate premium

 

Segmentul premium al locuințelor scoase la închiriat se află în plină efervescență, atât în ceea ce privește cererea, dar și oferta. Cei mai mulți investitori atrași de potențialul rezidențialului autohton vor să recupereze capitalul pe termen lung prin închirierea proprietăților.

Înainte de a face o asemenea tranzacție, însă, trebuie să analizezi îndeaproape potențialul segmentului de piață vizat.

O zonă care se bucură de un interes crescut în materie de închirieri la începutul acestui an este nordul capitalei. În ianuarie 2018, cererea pentru zona Aviației, spre exemplu, s-a majorat semnificativ pe fondul numărului mare de specialiști români veniți din orașele secundare, angajați în posturi-cheie la companiile din zona Barbu Văcărescu – Floreasca – Pipera.

Astfel, apartamentele de două camere din Aviației au fost cele mai căutate în perioada menționată, bugetele tinerilor manageri români situându-se între 700 și 1.000 de euro pe lună. Această categorie de cumpărători preferă apartamentele noi, cu două și trei camere, situate cât mai aproape de birou și beneficiind de loc propriu de parcare. Un avantaj important al acestei categorii de clienți este că multinaționalele la care lucrează suportă, de regulă, costurile de relocare (o condiție inclusă adesea în contractele de muncă).

Pe HomeZZ.ro găsești peste 1.000 de oferte cu apartamente de închiriat din zona Aviației-Băneasa, la prețuri accesibile.

Dacă tinerii corporatiști din București caută să închirieze locuințe premium situate cât mai aproape de birou, apartamentele fiind cele mai populare, managerii străini și antreprenorii români cu copii închiriază vile sau apartamente mai spațioase, în apropierea școlilor renumite din București. 

Pentru mai multe oferte cu apartamente de închiriat din București, intră pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                       


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate