Îți cauți chirie? Uite cum trebuie negociat prețul

 

În această perioadă se da din noul startul boom-ului imobiliar. Costul chiriilor va fi mai mare decât cel afișat în timpul verii, proprietarii vor ține mai mult la preț și vor refuza negocierile.

Iată cum să închiriezi o locuinţă cât mai ieftin şi care sunt criteriile după care trebuie să alegi un apartament bun.

  • Cât de bună e zona în care te muţi?

În primul rând,preţul chiriilor variază în funcţie de zona în care este amplasată locuinţa. Astfel,o garsonieră sau un apartament care se află într-o zonă centrală a oraşului va costa mai mult.

În funcţie de acest aspect,poţi negocia preţul chiriei cu proprietarul. Interesează-te dacă ai acces la autobuz,tramvai,troleibuz sau metrou,dacă în apropiere se află piaţa,supermarketuri,parc,spital,şcoală sau grădiniţă.

Dacă nu,ai un motiv foarte întemeiat să oferi un preţ mai mic.

  • Etajele superioare scad din preţul chiriei

Apartamentele situate la etajele superioare au un preţ al chiriei mai mic decât cele aflate la etajele inferioare.

Astfel,dacă locuinţa pe care doreşti s-o închiriezi se află la etajul 10,preţul chiriei va fi mai mic decât dacă locuinţa s-ar situa la etajul unu sau doi. Mizează pe acest fapt când negociezi cu proprietarul. 

Pe HomeZZ.ro găsești peste 35.000 de anunțuri cu apartamente de închiriat la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                       


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate