Vezi cât de mult durează renovarea unui apartament

 

Dacă te gândești să faci modificări mai mici sau mai mari în apartamentul tău probabil ți-ai stabilit un buget și știi deja că vor apărea cheltuieli neprevăzute, iar suma inițială va fi cu mult depășită.

Dincolo de investiția făcută, durata renovărilor este la fel de greu de precizat. Se poate întâmpla ca o lucrare ce ar trebui să fie gata în doar câteva zile să depășească o săptămână și tot așa. Iar timpul pierdut înseamnă costuri suplimentare. În plus, nimeni nu-și dorește să locuiască într-o casă-șantier.

 

În cazul în care te gândești să-ți renovezi apartamentul sau casa, iată de cât de mulți factori depinde renovarea acestora:

  • Costurile renovării

E foarte important să știi și să deții suma de bani pentru renovările dorite în locuință, în caz contrar acestea se vor extinde mai mult decât necesar. De aceea, e bine să stabilești un buget fix pentru a nu-ți transforma casa într-un șantier permanent din cauza lipsei banilor.

  • Detaliile fac diferența

Tocmai micile detalii sunt cele care pot deveni o piedică în renovarea la timp a apartamentului tău. Poate fi foarte greu, de exemplu, să găsești exact nuanța de vopsea pe care o dorești pentru dormitor, ori ferestrele pe care le vrei pentru bucătărie nu pot fi livrate în intervalul pe care tu îl vrei. Toate aceste detalii contează, atât în rezultatul final, cât și în întreg procesul de desfășurare a renovărilor.

  • Asigură-te că știi ceea ce vrei

De foarte multe ori tindem să ne răzgândim, mai ales când vine vorba de renovarea casei. De exemplu, se poate ca pe parcursul lucrărilor de renovare să ne dăm seama că acestea nu ies așa cum ne dorim, sau că nu sunt ceea ce vrem. Ceea ce, evident, poate întârzia durata desfășurării lor. De aceea, înainte de a demara procesul renovării, e foarte important să analizăm cu atenție piața pentru a fi informați cu privire la toate noutățile apărute în domeniu, astfel încât să luăm cea mai bună decizie.

Dacă vrei să te muți într-un nou apartament, pe HomeZZ.ro găsești peste 75.000 de oferte cu apartamente de vânzare.

                        


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate