Vezi cum arată cel mai nou model de la Volvo

 

Volvo aduce in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare generatia cu numarul doi a modelului V60. Inspirat de noul V90, break-ul de clasa medie al companiei suedeze este un spectacol total.

Seria lansarilor care baga spaima in Audi, BMW si Mercedes continua astazi cu noul Volvo V60. Programat sa debuteze public la inceputul lui martie, cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show, break-ul de clasa medie al companiei suedeze concureaza pentru titlul de cel mai atragator model al segmentului.

Atat din punct de vedere estetic, acolo unde se vede din plin influenta actualului V90, cat si din punct de vedere tehnologic, clientii avand la dispozitie o sumedenie de echipamente si sisteme active de siguranta, inclusiv instrumente de bord digitale, o tableta pentru controlarea tuturor functiilor de confort, pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta etc.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Volvo V60 mizeaza la randul lui pe mai multe unitati turbo pe benzina si motorina, cu capacitati cilindrice de maximum doi litri, insa asii din maneca vin in continuare sub forma versiunilor hibrid - T6 si T8 Twin Engine in cazul de fata, care dezvolta puteri maxime de 340 sau 390 CP, dupa cum este cazul ultimei variante.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini Volvo scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

                           


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest