Volkswagen vrea să transforme unul dintre cele mai celebre modele ale sale

 

Volkswagen Beetle este unul dintre cele mai celebre modele care au fost vreodată produse de compania germană, bătrâna ”broscuţă” este pe cale să facă un alt salt important în secolul 21. O altă reiteraţie a modelului apărut în primă fază pe timul Germaniei Naziste a fost produsă în anii 2000.

 

Maşinile electrice le vor înlocui, treptat, pe cele care funcţionează pe bază de combustibili fosili, iar cei mai mari producători din lume trebuie să se alinieze acestui trend pentru a-şi asigura competitivitatea pe o piaţă auto care este din ce în ce mai dinamică, odată cu dezvoltarea tehnologiei.

Preşedintele companiei bazate în Wolfsburg, Herbert Diess, a negat zvonurile care spun despre Volkswagen că a fabricat deja un Bettle electric, însă a spus că acesta este un proiect luat în considerare de către producătorul german.

În plus, Diess a mai spus că o eventuală variantă electrică a ”broscuţei” ar urma să aibă parte de tracţiune spate. Nu se ştie încă exact dacă sau când vom vedea scos pe piaţă un Beetle electric, însă ideea în sine pare una foarte bună, mai ales că Vlkswagen se poate folosi de popularitatea imensă de care se bucură modelul pentru a-şi asigura o bună parte din vânzări.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini Volkswagen Beetle scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

                            


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest