Astrologie şi dietă săptămâna 27 Iunie - 3 Iulie: Ce alimente sunt recomandate?

 

Recomandările sunt speciale pentru această săptămână. Luna este în scădere maximă şi ne apropiem de Lună Nouă. Aceste zile sunt cu adevărat preţioase. Această perioadă o avem o singură dată în an şi putem face foarte multe pentru sănătatea noastră.

Trebuie să ne ocupăm de stomac şi trebuie să alegem alimentele care au grijă ca stomacul nostru să funcţioneze foarte bine. Pe de altă parte, până pe 4 Iulie alte procese subliniate de aceste aspecte sunt legate de mineralizare şi de aducerea nutrienţilor în corp.

Un preparat recomandat pentru această săptămână este laptele de susan, preparat din susan şi apă. Susanul conţine: calciu, cupru, magneziu, fier, mangan, fosfor, proteine, aminoacizi esenţiali şi antioxidanţi.

De asemenea mai puteţi prepara şi shake de susan şi coacăze care se prepară cu: lapte de susan, coacăze, ghimbir, cuişoare şi miere.

O altă reţetă recomandată în săptămâna 27 Iunie - 3 Iulie este salata de andive şi kiwi. Pentru asta ai nevoie de: andive, morcovi, kiwi, ulei, sare, piper, sos de soia şi grâu încolţit.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest