Horoscopul zilei 08 Martie 2018: "O zi plină de surprize frumoase." Cele mai norocoase zodii

 

O zi frumoasă astăzi, se simte din plin! Prezenţa multor planete în semne de foc, altă viaţă faţă de zilele trecute! Ne pregătim pentru o primăvară frumoasă. Iată ce anunţă astrele pentru cele 12 zodii.

Berbec- horoscop 8 Martie 2018

Poftă de viaţă, de aventură, chef de ducă. Se poate să faceţi acum o rezervare pentru acest sfârşit de săptămână şi va fi una dintre surprizele voastre pentru fiinţa iubită. Nu vă lipseşte farmecul şi nici ideile. Veţi aborda altfel o situaţie delicată şi veţi ajunge la o întelegere cu persoana.

Taur- horoscop 8 Martie 2018

Schimbare de ritm. Urmează o perioadă ceva mai liniştită în viaţa voastră şi veţi avea tihnă să trageţi concluzii, să regândiţi obiective şi să faceţi planuri, şi poate chiar faceţi un inventar al resurselor voastre sau o listă cu variante de finanţare pentru proiectele voastre.

Gemeni- horoscop 8 Martie 2018

Motive de bucurie pentru voi. Veţi constata că nu au trecut neobservate activităţi şi rezultate ale voastre şi aţi ajuns în atenţia şefilor, a publicului, a unor autorităţi ale breslei voastre. Discuţii incipiente legate de o potenţială colaborare sau chiar de o nouă treaptă în cariera voastră.

Rac- horoscop 8 Martie 2018

Aşteptări mari ale altora de la voi, s-au convins de ce anume sunteţi capabili, însa ar fi momentul să vorbiţi şi despre dorinţe sau pretenţii ale voastre. Oricum, zile pline pentru voi şi aţi putea depăşi multe dintre performanţele voastre anterioare.

Leu- horoscop 8 Martie 2018

Se poate observa că v-aţi adaptat cu brio schimbărilor din ultimele luni ce ţin de un post nou, de alte indatoriri sau de un ritm crescut şi multe au început să vă pară o joacă. Alegeţi poate un loc special în care să petreceţi nişte zile alături de omul iubit într-o vacanţă cât de curand.

Fecioară- horoscop 8 Martie 2018

Rostiţi acum acele vorbe pe care le aveaţi pregătite pentru un moment festiv, o fi chiar cererea în căsătorie, mai stii ? Sunt zile în care motive neaşteptate ar putea grăbi încheierea unei tranzacţii imobiliare şi s-ar deschide un capitol important în viaţa voastră.

Balanţă- horoscop 8 Martie 2018

Vă întinde cineva o mână, face primul pas spre voi şi, dacă nu există cineva în viaţa voastră acum, vă hotărâţi poate să îi daţi o şansă şi să vă cunoaşteţi mai bine. O zi agreabilă şi se poate să aflaţi ceva important pentru voi la o discuţie, la o cafea.

Scorpion- horoscop 8 Martie 2018

O atmosferă plăcuta. Veţi avea cu cine să împărţiţi sarcini şi activităţi astfel încât să nu vă suprasolicitaţi. Primiţi poate un cadou sau vi se face o surpriză de o valoare neaşteptată, dar mai mult parcă vă bucuraţi de semnificaţia acesteia.

Săgetător- horoscop 8 Martie 2018

Sunteţi pregătiţi pentru o declaraţie de dragoste sau pentru vorbe de împăcare, însă este posibil să v-o ia înainte destinatarul acestora, oricum, o eliberare sufletească pentru amândoi. Suflu renăscut pentru voi, după o perioadă în care parcă aţi dus dorul unor vremuri de demult.

Capricorn- horoscop 8 Martie 2018

Salutări, amintiri şi chiar un cadou din partea cuiva cu care nu v-aţi văzut de mult şi de care vă era dor. Vă gândiţi poate să profitaţi de schimbarea vremii şi să începeţi curăţenia de sezon ca să aveţi timp liber când va fi timpul numai bun de ieşit din casă.

Vărsător- horoscop 8 Martie 2018

Un semn de simpatie sau chiar de admiraţie de la cineva care v-a urmărit activitatea şi evoluţia din ultima perioadă. O zi norocoasă în plan financiar. Beneficiaţi de o ofertă, de o reducere consistentă la ceva pe care aţi pus ochii mai demult, care însă până astăzi părea doar un vis.

Peşti- horoscop 8 Martie 2018

Veţi ieşi la rampă fără să vreţi. Socotiţi că nu mai este timp să aşteptaţi ocazia ideală şi veţi spune ce aveţi pe suflet sau veniţi cu o idee ce se va dovedi valoroasaă. Vă hotărâţi poate să faceţi un pas mare înainte şi să aplicaţi pentru un job pretenţios, o provocare pentru voi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest