V-ați cunoscut recent și vrei să afli cât mai multe lucruri despre el? Află acum ce dorințe are în pat, în funcție de zodia lui

 

Ai un nou iubit de puțin timp? Dacă vă înțelegeți bine, vă simțiți atrași unul de celălalt și simți că următorul pas este să ajungeți printre așternuturi, află acum ce preferă el în pat în funcție de zodia lui. Iar dacă ești deja într-o relație de mai mult timp, vezi dacă felul în care se comportă iubitul tău în pat, este influențat și de zodia în care s-a născut.

BERBEC

Persoanele născute în Berbec sunt firi puternice, cu un temperament îndrăzneț. Le place să domine, să simtă că ele sunt cele care dețin puterea așa că, dacă dai de un Berbec pregătește-te pentru o partidă explozivă. Au o imaginație bogată și știu cum să o folosească. Le place să experimenteze, să domine, să fie dominați și vor să aibă alături un partener hotărât, care știe ce vrea în pat. Provoacă-l pentru a primi plăcere. 

TAUR

Cei din zodia Taur sunt persoane sensibile, însă foarte romantice și senzuale. Pe plan erotic, caută cu disperare un partener nonconformist, care să le scoată din zonă de confort. Deși de obicei sunt adeptele sexului liniștit, fără dialog murdar sau accesorii, uneori simț nevoia să fie provocate și să iasă din carapacea lor. Ele sunt foarte atente la detalii, așa că mare grijă la lenjeria pe care alegi să o porți, la discuțiile pe care le aveți și la modul în care te manifești în timpul actului. 

GEMENI

Pentru persoanele din Gemeni, sexul reprezintă o modalitate de a își domină perechea. Știu că sună animalic...chiar așa și este. Firi schimbătoare și active, Gemenii urăsc rutină și de aceea încearcă din răsputeri că fiecare partidă de sex să fie diferită: fie că alege alte poziții, fie că schimbă locul, fie că îți prezintă cele mai ciudate jucării sau colecția lui de filme pentru adulți, bărbatul din acest semn zodiacal va face tot posibilul să te surprindă de fiecare data. 

RAC

Racul este o fire sensibilă, romantică și pasionala. Pentru el sexul este dragoste, iar dragostea este sex. Trebuie să te avertizez: chiar dacă începe cu un preludiu romantic, sărutări pătimașe, mângâieri pe tot corpul...imediat cum se încinge atmosferă, el se schimbă complet și scoate la iveală animalul din el. Pentru a îl mulțumi, implică-te, schimbă pozițiile după bunul tău plac, preia inițiativă. Sfat: nu îl excita prea mult dacă ai chef doar de joacă pentru că este posibil să nu îl mai poți stăpâni.  

LEU

Pentru nativul din Leu, sexul este precum jocul „De-a șoarecele și pisica”. Lipsit de inhibiții, îi plac provocările sexuale și uimește de fiecare data prin cele mai ciudate fantezii. Parteneră lui trebuie să se aștepte la cele mai pasionale partide de sex și să știe să își exteriorizeze sentimentele. Pentru a îl surprinde, încearcă poziții sexuale cât mai complexe și solicitante, adopta ținute îndrăznețe și nu ezită să încerci și sexul oral. 

FECIOARĂ

Nativii din Fecioară sunt firi hotărâte, care știu ce își doresc pe plan sexual. Preferă pozițiile simple, însă care le oferă libertatea de a se mișcă, de a domină parteneră. Le plac jocurile erotice și, deși păr sensibile, sunt destul de impunătoare pe plan sexual. Nu te speria dacă îți arată colecția lui de accesorii sau de filme pentru adulți. Pentru Fecioară este obligatoriu că parteneră să se simtă bine alături de el și să aibă parte de câteva orgasme explozive. 

BALANȚĂ 

Balanțele sunt firi romantice, care își aleg parteneră nu după aspectul fizic, ci după sufletul și intelectul acesteia. Fiind de modă veche, le place sexul tradițional, așa că nu vor acceptă niciodată vorbitul murdar sau prea multe accesorii în pat. Pentru ei este necesar de doar două trupuripentru o partidă de sex de neuitat. Fiind foarte exigențe, vor face totul că la carte. Preludiul este punctul lor forte, așa că pregătește-te să fii răsfățată. 

SCORPION

Scorpionul este zodia cu sânge fierbinte. Apetitul sexual al acestuia este uriaș. Îi place să experimenteze, să încerce lucruri noi, considerând că o viață sexuală activă te menține tânăr și frumos. Partenera ideală în opinia lui este cea care este sigură pe ea, știe ce, cum și când vrea și nu îi este teamă să ceară. Nu are nevoie de o femeie nesigură și timidă, pe care să o învețe artă erotismului, ci de una alături de care să se lase pradă sentimentelor și gândurilor murdare.

SĂGETĂTOR

Bărbatul din Săgetător le are pe toate. Acesta nu este doar romantic, ci și sălbatic. Este precum o telecomandă: când îl programezi să fie pasional, vei avea parte de o surpriză pe cinste (atmosferă cu lumânări și muzică, preludiu intens, sex liniștit, în care domină iubirea), iar când îl vei seta pe „salbatic”, vei descoperi un alt bărbat, mult mai spontan, mai senzual, care ține morțiș să îți ofere o partidă de neuitat. 

CAPRICORN

Fire ordonată și calculată, Capricornul este destul de liniștit în ceea ce privește sexul. Îi place să știe că are totul sub control, că știe ce poziție urmează și cum trebuie să se așeze. Nu îi place să fie luat prin surprindere și nici să încerce lucruri noi, care păr complicate și necesită mult efort fizic. Sfatul meu este să îl lași să îți arate ce știe pentru că, deși este foarte sigur pe el și destul de rigid, știe cum să facă o femeie să se simtă bine. 

VĂRSTĂTOR

Bărbatul vărsător este o fire liniștită, cu multă experiență pe plan sexual. Își cunoaște atuurile foarte bine și știe ce trebuie să facă. Uneori reușește să îi ofere orgasm partenerei încă de la preludiu. Cunoaște foarte bine corpul femeii, care sunt zonele erogene cele mai importante și se folosește de toate „vrajile” lui pentru a își mulțumi iubita. Inventiv din fire, reușește să controleze partidă de sex și să domine fără nicio problemă.  

PEȘTI

Nativul din Pești este o persoană cu o imaginație destul de bogată. El pune mare preț pe sentimente în timpul actului sexual. Nu te aștepta să ai parte de sex sălbatic, ci de unul liniștit și pasional. Pentru el intimitatea și contactul vizual joacă un rol foarte important, preferând pozițiile în care își poate privi parteneră în ochi. Nu fi surprinsă dacă se va întinde pe spate și te va lasă pe ține să faci toată treabă, uneori îi place să schimbe rolurile.  

Sursa: Kudika.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest